news_header.jpg

Vrijdag 8 november: JIM Businessnight

JIM Business night

Van 8 t/m 10 november 2019 vindt in het MECC Maastricht weer Jumping Indoor Maastricht plaats. Na de succesvolle eerste editie organiseert Jumping Indoor Maastricht op vrijdag 8 november wederom een speciale Business Night. Met veel plezier zullen wij met onze Crossing Borders vrienden weer een bijzonder Walking Dinner verzorgen!

"Een exclusief publiek, een hoogwaardig gastronomisch walking dinner, topentertainment en een unieke ambiance. Een unieke setting waarin gasten uit het bedrijfsleven en openbaar bestuur aangenaam kunnen netwerken en genieten van spectaculaire men – en springwedstrijden met internationale topruiters. 

Na de informele openingsborrel (vanaf 18.00 uur) zijn de gasten van harte welkom in de gezamenlijke Skylounge. Hier wordt een walking dinner geserveerd met medewerking van gerenomeerde chef-koks van Crossing Borders (een samenwerkingsverband van 5 restaurants uit de Euregio: Café Sjiek, De Leuf, La Becasse, Sofa en Vivendum).

Het voordeel van deze setting is dat de gasten zich vrij kunnen bewegen en op deze manier aangenaam en optimaal kunnen netwerken. Ondertussen kan genoten worden van topsport: de Wereldbekerkwalificatie
mennen waarin toppers uit de mensport met hun vierspan paarden op hoge snelheid een parcours moeten afleggen, een show en een internationale springrubriek, de VDL Groep Prijs.

Tegen 23.00 uur begint een speciale after-party in het promodorp, waarbij DJ’s en artiesten, waaronder de bekende en populaire Ivo van der Bijl. Het hoogtepunt is een gastoptreden van een nog nader bekend te maken zanger of zangeres."

Klik hier voor meer informatie & tickets.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

team_bottom_img.jpg