news_header.jpg

Terugblik Tribeca

In 2017 is ter ere van het 1-jarig bestaan van restaurant Tribeca, gestart met het initiatief ‘At the Chef’s Table’. Eigenaren Claudia en Jan Sobecki hebben chefs uitgenodigd die ze bewonderen en respecteren en die samen met hen eenmalig een exclusief menu verzorgen in het Brabantse tweesterrenrestaurant. 

In navolging van Jonnie & Thérèse Boer (De Librije***), Thijs Meliefste (Meliefste), Martin Kruithof (De Lindenhof**), Dennis Kuipers (Vinkeles*), Michel van der Kroft (’t Nonnetje**), Jarno Eggen (De Groene Lantaarn**), Syrco Bakker (Pure C*) en Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot (Restaurant 212) was op zondag 27 januari de eer aan Robin van de Bunt om met zijn voormalig leermeester achter de kachel te kruipen. Speciaal voor de gelegenheid bundelden het team van Tribeca én het voltallige team van de Leuf hun krachten deze middag een bijzondere lunch te serveren. Een grote eer en een inspirerende middag!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

team_bottom_img.jpg