news_header.jpg

GaultMillau en Michelin presentaties

Zodra het einde van het jaar nadert, neemt ook de restaurantgidsen-koorts toe. Vol spanning bezochten we afgelopen weken de presentaties van de GaultMillau en de Michelingids.

Op 3 december vond de presentatie van de GaultMillau 2019 plaats. Als één van tien geselecteerde jonge, talentvolle chefs, mocht Robin Van de Bunt de gids als een van de eersten in ontvangst nemen, een grote eer! De gids eenmaal opengeslagen troffen we een prachtige recensie aan met wederom 17/20 punten: "Er waait een fijne, nieuwe wind bij De Leuf en dat resulteert in een nieuwe visie met respect voor het verleden." 

Twee weken later, op maandag 17 december zaten we -wederom gespannen! - bij de presentatie van de Michelingids. De éérste sinds de chefswissel een jaar eerder, voor ons een éxtra bijzondere editie dus. Gelukkig bleek dat -ook bij Michelin- het harde werken niet onopgemerkt is gebleven. Een mooie vermelding en de éérste Michelinster in nieuwe samenstelling...

 

Het is fantastisch te merken dat de passie en energie die we dagelijks in onze zaak stoppen zo wordt gewaardeerd. We zijn supertrots op ons geweldige team en hun keiharde werk, en dankbaar voor onze trouwe gasten wiens onophoudelijke support en waardering een drijvende kracht voor ons vormt. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

team_bottom_img.jpg