Een familietraditie van culinaire innovatie & passie

Na de noodgedwongen sluiting, bent u weer van harte welkom bij De Leuf. Om de komende tijd weer zoveel mogelijk gasten te kunnen verwelkomen, vervalt onze zomersluiting dit jaar en zijn we de komende periode ook op zondag open voor de lunch! Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, volg ons dan op sociale media of schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Geniet bij Restaurant de Leuf van bijzondere gerechten, persoonlijke aandacht & warme gastvrijheid in de inspirerende omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Direct online reserveren →

RDL-Home-Sandra-robin-Michelle.jpg

Kennismaken...

Het verhaal van restaurant de Leuf is het verhaal van familie van de Bunt. Van Paul en Sandra die op dit prachtige plekje De Leuf vestigden en uitbouwden, maar ook van het trouwe team en de nieuwe generatie van de Bunt die met de Leuf een nieuwe fase in blazen...

Ons verhaal 

Ontdek

Onze culinaire vrienden

Alliance Gastronomique →

Euregionaal samenwerkingsverband Crossing Borders, met:

michelle-wijnen-zomer.png

Thuis genieten van de wijnen van De Leuf

In navolging van het zeer goed ontvangen eerste wijnpakket, dat Michelle in samenwerking met Anfors Imperial voor u samenstelde, komen we nu met een tweede, zomerse variant. 

Lees meer 
WhatsApp_Image_2020-03-11_at_14.24.05__3_.jpeg

No taste no glory

Koken, met respect voor producten en de seizoenen, altijd op zoek naar culinaire perfectie & innovatie. De mooiste smaken.

Menu's & Specials 

Instagram | Stay tuned

View more @restaurantdeleuf

backround_home.jpg