team-header.jpg

Team De Leuf

Het zijn de mensen die het doen. Hetgeen we neerzetten in ons restaurant, de totaalbeleving is een echt teameffort, van schoonmaak tot ontvangst en van (voor)bereiding tot servies.

Meet the team: Sandra van de Bunt, Robin van de Bunt, Michelle van de Bunt, Bas Rietrae, Thijs Gerards, Sten Rompen, Dani Hoefnagels, Mitchell Deneke, Sjoerd Smeets en Saskia Rademakers

RDL-team-Sandra-vd-Bunt.jpg

Sandra van de Bunt

Ik ben Sandra van de Bunt: Eigenaresse / Gastvrouw

25 jaar lang heb ik, samen met Paul, De Leuf uitgebouwd tot wat het nu is: een prachtzaak die meedraait in de culinaire top van Nederland. Ik ben er trots op dat ik dit prachtige erfgoed zonder Paul, maar mét onze kinderen en mijn geweldige team, op de rails houd. Gasten verwennen en zien genieten maakt me gelukkig en geeft me veel voldoening. Iedere dag weer is het een uitdaging om mijn taken als gastvrouw en als onderneemster aan te gaan. Een mooie levensinvulling die me prima bevalt!

team_img3.jpg

Michelle van de Bunt

Ik ben Michelle van de Bunt, medewerker bediening bij Restaurant de Leuf

Ik werk al sinds mijn 14de elk weekend mee in de zaak. Ondertussen volgde ik mijn opleiding aan de Hotelschool in Hasselt.

Met de jaren kwam ik er steeds meer achter: dit is echt mijn passie! Ik vind het heerlijk om ervoor te zorgen dat gasten een mooie tijd hebben met eten, drinken, ambiance & persoonlijke bediening. Met name die laatste twee punten vind ik heel belangrijk; een warme sfeer, dat gasten zich welkom voelen bij ons. Ondertussen blijf ik me natuurlijk ontwikkelen op verschillende vlakken; talen, wijnen, cocktails, koffie... Om er voor te zorgen dat onze gasten krijgen wat ze verdienen!

RDL-team-Thijs-Gerards.jpg

Thijs Gerards

Mijn naam is Thijs Gerards, Souschef bij Restaurant De Leuf.

Van kinds af aan kom ik bij De Leuf over de vloer. Ik werd er -net als Robin- al jong door Paul 'aangestoken' met de liefde voor het vak en deed de belofte dat wanneer Robin het stokje over zou nemen bij De Leuf, ik mét hem het avontuur aan zou gaan. Het overlijden van Paul heeft onze plannen in een stroomversnelling doen belanden. Met enkele leerzame jaren onder Paul's hoede op zak, heb ik me verder kunnen ontwikkelen bij Restaurant Beluga** in Maastricht, La Source** in Lanaken en Het Gebaar* in Antwerpen. Tijdens een vier maanden durende reis door Azië en Australië, die ik in 2017 met Robin maakte, hebben we ongelooflijk veel geleerd en veel inspiratie opgedaan voor ons níeuwe avontuur in Ubachsberg. Graag heet ik u namens ons hele team van harte welkom!

RDL-team-Sten-Rompen.jpg

Sten Rompen

Ik ben Sten Rompen, Geboren in Ransdaal en ik ben 24 jaar.

In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding Manager Ondernemer Horeca, in dat zelfde jaar deed ik voor het eerst mijn intrede bij De Leuf. Als stagiair in de bediening heb ik de eerste kneepjes van het vak mogen leren van Sandra en Bas. Onze samenwerking beviel zo goed, dat er nog meerdere stageperiodes volgden. Na een afwezigheid van 4 jaar ben ik sinds januari 2016 weer terug op het oude nest als 1e medewerker bediening. Samen met dit gedreven team heet ik u van harte welkom en verzorgen wij u een bijzonder eetmoment.

Restaurant-deleuf-saskiarademakers.jpg

Saskia Rademakers

Ik ben Saskia Rademakers, geboren in Zaandam en interieurverzorgster bij restaurant De Leuf.

Toen ik in 1987 mijn diploma had behaald, ben ik aan het werk gegaan als huishoudhulp. Na bij een twintigtal gezinnen gewerkt te hebben, ben ik In 2003 in dienst getreden bij familie van de Bunt. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik er tot op heden ben gebleven. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, wat me uitstekend bevalt. Ik heb alle vrijheid in de uitvoer van mijn taken en doe mijn werk met hart en ziel. Als ik na een dag hard werken de boel weer schoon en netjes opgeruimd achter kan laten, ga ik met een tevreden gevoel naar huis!

RDL-team-NicovanVeenen.jpg

Nico van Veenen

Ik ben Nico van Veenen, geboren in Heerlen en afwasser bij Restaurant de Leuf

Na jaren als uitzendkracht te hebben gewerkt in steeds maar weer wisselende baantjes, kreeg ik in 2014 de kans om bij De Leuf aan een vaste toekomst te werken. Sindsdien ben ik - op een uitstapje van een maand na -  met veel plezier werkzaam als afwasser bij Restaurant de Leuf. Ik vind het heel bijzonder en waardevol dat ik op oudere leeftijd de kans heb gekregen op een vaste plek in zo'n mooi team. Het bevalt me uitstekend en ik hoop dat dit plekje voor mij blijvend is. 

RDL-team-Robin-vd-Bunt.jpg

Robin van de Bunt

Ik ben Robin van de Bunt, chef-kok bij Restaurant de Leuf.

Na het overlijden van mijn vader, ben ik teruggekeerd naar huis om samen met het team van De Leuf zijn levenswerk voort te zetten. Ik ben trots op hoe we in die periode met heel team De Leuf het gedachtegoed, de onmiskenbare energie en natuurlijk de passie en hoogstaande kwaliteit van mijn vader vast hebben weten te houden. Gretig naar meer en nieuwe kennis, ervaring en vaardigheden heb ik vervolgens ‘het nest’ weer verlaten om me bij Bord’eau** en Tribeca** verder te ontwikkelen. Na een inspirerende en leerzame reis door Azië en Australië met jeugdvriend en collega Thijs Gerards (Lees meer), ben ik sinds september 2017 terug in de keuken van de Leuf. 

RDL-team-Bas-Rietrae.jpg

Bas Rietrae

Mijn naam is Bas Rietrae, geboren in Kerkrade en Maitre/Sommelier van Restaurant de Leuf.

Ik ben op 1 september 2001, in mijn examenjaar van de Middelbare Horeca School, bij De Leuf begonnen. Na dat jaar ben ik doorgegroeid als eerste medewerker bediening. Vanaf dag één ben ik zeer gefascineerd door wijnen en met name wijn/spijs combinaties. Hier ben ik me dan ook in gaan specialiseren. Ik werk na al deze jaren nog steeds met veel passie als sommelier en hoop dit nog geruime tijd te mogen doen. Het is voor mij een eer en een must om Restaurant de Leuf op een hoog niveau te houden. De nieuwe jonge keukenbrigade, brengt voor mij weer mooie nieuwe uitdagingen mee. Heel mooi om vanaf dit jaar ook met Robin en Michelle samen te mogen werken. Namens de bedieningsbrigade heten wij u van harte welkom in een gezellige en niet te stijve ambiance.

RDL-team-Dani-Hoefnagels.jpg

Dani Hoefnagels

Ik ben Dani Hoefnagels, Leerling gespecialiseerd kok bij Restaurant De Leuf.

Ik ben geboren op 11 september 1998 in Brabant. In 2017 heb ik mijn diploma Zelfstandig werkend kok behaald en in die tijd heb ik veel ervaring op mogen doen bij verschillende bedrijven zoals Restaurant De Zwaan*, Restaurant Cordial* en Restaurant Pure C*. Sinds september 2017 is de keuken van Restaurant De Leuf de plek waar ik me verder kan ontwikkelen. 

Het inspireert mij om naar een nieuwe plek toe te gaan, anders dan waar ik vandaan kom, dan wat bekend is. Nieuwe mensen,een nieuwe cultuur en andere gewoontes. Ik krijg hier enorm veel energie van. Zo ook nu hier in Ubachsberg. Een plek waar ik het vertrouwen krijg om in een dynamisch en jong team door kan groeien tot de kok die ik wil worden. 

Graag zie ik u verschijnen in het Zuiden!

RDL-team-Sjoerd-smeets.jpg

Sjoerd Smeets

Mijn naam is Sjoerd Smeets sinds september 2017 ben ik werkzaam voor restaurant De Leuf.

Tijdens mijn Havo en HBO studies ben ik vanaf mijn 14de voor diverse horecabedrijven werkzaam geweest. Van kleine restaurantjes tot grote hotels, in diverse functies van kok tot receptionist. Echter heb ik pas op mijn 20ste het besluitgenomen mijn studie hierop af te stemmen, dit heb ik gedaan in Hasselt aan de hotelschool. Na diverse banen in zowel keuken- als bedieningsteams heb ik kort geleden de definitieve keuze gemaakt te doen wat ik leuk vind; gasten verwennen! Ik hoop dat ik samen met ons team u binnenkort mag verwelkomen in deze prachtige zaak.

RDL-team-Mitchell-Deneke.jpg

Mitchell Deneke

Mijn naam is Mitchell Deneke, Chef de partie bij Restaurant de Leuf

Ik ben 22 jaar en kom uit Maastricht. Ik heb altijd al een grote passie voor koken gehad. Ik ga er echt helemaal in op!

Ik heb onder andere gewerkt bij Restaurant Tout a fait*,  Restaurant Beluga**, Restaurant Chateau Neercanne*  en Restaurant Harry's. Ik vindt het onwijs vet om nu, bij Restaurant De Leuf, het avontuur met Robin en Thijs aan te gaan en zal dan ook alles geven!

footer-rood-keukenteam.jpg