team-header.jpg

Team De Leuf

Het zijn de mensen die het doen. Hetgeen we neerzetten in ons restaurant, de totaalbeleving is een echt teameffort, van schoonmaak tot ontvangst en van (voor)bereiding tot servies.

Meet the team: Sandra van de Bunt, Robin van de Bunt, Michelle van de Bunt, Bas Rietrae, Thijs Gerards, Sten Rompen en Saskia Rademakers.

RDL-team-Sandra-vd-Bunt.jpg

Sandra van de Bunt

Ik ben Sandra van de Bunt: Eigenaresse / Gastvrouw

25 jaar lang heb ik, samen met Paul, De Leuf uitgebouwd tot wat het nu is: een prachtzaak die meedraait in de culinaire top van Nederland. Ik ben er trots op dat ik dit prachtige erfgoed zonder Paul, maar mét onze kinderen en mijn geweldige team, op de rails houd. Gasten verwennen en zien genieten maakt me gelukkig en geeft me veel voldoening. Iedere dag weer is het een uitdaging om mijn taken als gastvrouw en als onderneemster aan te gaan. Een mooie levensinvulling die me prima bevalt!

team_img3.jpg

Michelle van de Bunt

Ik ben Michelle van de Bunt, medewerker bediening bij Restaurant de Leuf

Ik werk al sinds mijn 14de elk weekend mee in de zaak. Ondertussen volgde ik mijn opleiding aan de Hotelschool in Hasselt.

Met de jaren kwam ik er steeds meer achter: dit is echt mijn passie! Ik vind het heerlijk om ervoor te zorgen dat gasten een mooie tijd hebben met eten, drinken, ambiance & persoonlijke bediening. Met name die laatste twee punten vind ik heel belangrijk; een warme sfeer, dat gasten zich welkom voelen bij ons. Ondertussen blijf ik me natuurlijk ontwikkelen op verschillende vlakken; talen, wijnen, cocktails, koffie... Om er voor te zorgen dat onze gasten krijgen wat ze verdienen!

RDL-team-Thijs-Gerards.jpg

Thijs Gerards

Mijn naam is Thijs Gerards, Souschef bij Restaurant De Leuf.

Van kinds af aan kom ik bij De Leuf over de vloer. Ik werd er -net als Robin- al jong door Paul 'aangestoken' met de liefde voor het vak en deed de belofte dat wanneer Robin het stokje over zou nemen bij De Leuf, ik mét hem het avontuur aan zou gaan. Het overlijden van Paul heeft onze plannen in een stroomversnelling doen belanden. Met enkele leerzame jaren onder Paul's hoede op zak, heb ik me verder kunnen ontwikkelen bij Restaurant Beluga** in Maastricht, La Source** in Lanaken en Het Gebaar* in Antwerpen. Tijdens een vier maanden durende reis door Azië en Australië, die ik in 2017 met Robin maakte, hebben we ongelooflijk veel geleerd en veel inspiratie opgedaan voor ons níeuwe avontuur in Ubachsberg. Graag heet ik u namens ons hele team van harte welkom!

RDL-team-Robin-vd-Bunt.jpg

Robin van de Bunt

Ik ben Robin van de Bunt, chef-kok bij Restaurant de Leuf.

Na het overlijden van mijn vader, ben ik teruggekeerd naar huis om samen met het team van De Leuf zijn levenswerk voort te zetten. Ik ben trots op hoe we in die periode met heel team De Leuf het gedachtegoed, de onmiskenbare energie en natuurlijk de passie en hoogstaande kwaliteit van mijn vader vast hebben weten te houden. Gretig naar meer en nieuwe kennis, ervaring en vaardigheden heb ik vervolgens ‘het nest’ weer verlaten om me bij Bord’eau** en Tribeca** verder te ontwikkelen. Na een inspirerende en leerzame reis door Azië en Australië met jeugdvriend en collega Thijs Gerards (Lees meer), ben ik sinds september 2017 terug in de keuken van de Leuf. 

RDL-team-Sten-Rompen.jpg

Sten Rompen

Ik ben Sten Rompen, Geboren in Ransdaal en ik ben 24 jaar.

In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding Manager Ondernemer Horeca, in dat zelfde jaar deed ik voor het eerst mijn intrede bij De Leuf. Als stagiair in de bediening heb ik de eerste kneepjes van het vak mogen leren van Sandra en Bas. Onze samenwerking beviel zo goed, dat er nog meerdere stageperiodes volgden. Na een afwezigheid van 4 jaar ben ik sinds januari 2016 weer terug op het oude nest als 1e medewerker bediening. Samen met dit gedreven team heet ik u van harte welkom en verzorgen wij u een bijzonder eetmoment.

Restaurant-deleuf-saskiarademakers.jpg

Saskia Rademakers

Ik ben Saskia Rademakers, geboren in Zaandam en interieurverzorgster bij restaurant De Leuf.

Toen ik in 1987 mijn diploma had behaald, ben ik aan het werk gegaan als huishoudhulp. Na bij een twintigtal gezinnen gewerkt te hebben, ben ik In 2003 in dienst getreden bij familie van de Bunt. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik er tot op heden ben gebleven. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, wat me uitstekend bevalt. Ik heb alle vrijheid in de uitvoer van mijn taken en doe mijn werk met hart en ziel. Als ik na een dag hard werken de boel weer schoon en netjes opgeruimd achter kan laten, ga ik met een tevreden gevoel naar huis!

Footer-robin-thijs-rood.png