onsverhaal_header.jpg

Team De Leuf

Het zijn de mensen die het doen.
Hetgeen we neerzetten in ons restaurant, de totaalbeleving is een echt teameffort,
van schoonmaak tot ontvangst en van (voor)bereiding tot servies.

Meet the team: 

RDL-team-Sandra-vd-Bunt.jpg

Sandra van de Bunt

Ik ben Sandra van de Bunt: Eigenaresse / Gastvrouw

25 jaar lang heb ik, samen met Paul, De Leuf uitgebouwd tot wat het nu is: een prachtzaak die meedraait in de culinaire top van Nederland. Ik ben er trots op dat ik dit prachtige erfgoed zonder Paul, maar mét onze kinderen en mijn geweldige team, op de rails houd. Gasten verwennen en zien genieten maakt me gelukkig en geeft me veel voldoening. Iedere dag weer is het een uitdaging om mijn taken als gastvrouw en als onderneemster aan te gaan. Een mooie levensinvulling die me prima bevalt!

team_img3.jpg

Michelle van de Bunt

Ik ben Michelle van de Bunt, gastvrouw bij Restaurant de Leuf

Ik werk al sinds mijn 14de elk weekend mee in de zaak, de stap naar de hotelschool in Hasselt was dus geen vreemde. Maar door de jaren heen groeide de liefde voor de horeca pas echt en kwam ik er steeds meer achter; dit is mijn passie!

Het geeft ontzettend veel voldoening om samen iets bijzonders neer te zetten voor onze gasten. Om als team een sfeer te creëren met dat warme 'thuis gevoel'. Persoonlijke aandacht en contact met de gasten...Samen met Franc ben ik binnen de Leuf verantwoordelijk voor de wijn/spijs combinaties. Daarnaast hou ik me ook bezig met het kaasassortiment en - een persoonlijke hobby- met cocktails. Heerlijk om daar elke dag mee bezig te mogen zijn!

Thijs-202204.jpeg

Thijs Gerards

Mijn naam is Thijs Gerards, Souschef bij Restaurant De Leuf.

Van kinds af aan kom ik bij De Leuf over de vloer. Ik werd er -net als Robin- al jong door Paul 'aangestoken' met de liefde voor het vak en deed de belofte dat wanneer Robin het stokje over zou nemen bij De Leuf, ik mét hem het avontuur aan zou gaan. Het overlijden van Paul heeft onze plannen in een stroomversnelling doen belanden. Met enkele leerzame jaren onder Paul's hoede op zak, heb ik me verder kunnen ontwikkelen bij Restaurant Beluga** in Maastricht, La Source** in Lanaken en Het Gebaar* in Antwerpen. Tijdens een vier maanden durende reis door Azië en Australië, die ik in 2017 met Robin maakte, hebben we ongelooflijk veel geleerd en veel inspiratie opgedaan voor ons níeuwe avontuur in Ubachsberg. Graag heet ik u namens ons hele team van harte welkom!

Restaurant-deleuf-saskiarademakers.jpg

Saskia Rademakers

Ik ben Saskia Rademakers, geboren in Zaandam en interieurverzorgster bij restaurant De Leuf.

Toen ik in 1987 mijn diploma had behaald, ben ik aan het werk gegaan als huishoudhulp. Na bij een twintigtal gezinnen gewerkt te hebben, ben ik In 2003 in dienst getreden bij familie van de Bunt. Dit is mij zo goed bevallen, dat ik er tot op heden ben gebleven. Mijn werkzaamheden zijn zeer gevarieerd, wat me uitstekend bevalt. Ik heb alle vrijheid in de uitvoer van mijn taken en doe mijn werk met hart en ziel. Als ik na een dag hard werken de boel weer schoon en netjes opgeruimd achter kan laten, ga ik met een tevreden gevoel naar huis!

Robin_2302204.jpeg

Robin van de Bunt

Ik ben Robin van de Bunt, chef-kok bij Restaurant de Leuf.

Na het overlijden van mijn vader, ben ik teruggekeerd naar huis om samen met het team van De Leuf zijn levenswerk voort te zetten. Ik ben trots op hoe we in die periode met heel team De Leuf het gedachtegoed, de onmiskenbare energie en natuurlijk de passie en hoogstaande kwaliteit van mijn vader vast hebben weten te houden. Gretig naar meer en nieuwe kennis, ervaring en vaardigheden heb ik vervolgens ‘het nest’ weer verlaten om me bij Bord’eau** en Tribeca** verder te ontwikkelen. Na een inspirerende en leerzame reis door Azië en Australië met jeugdvriend en collega Thijs Gerards (Lees meer), ben ik sinds september 2017 terug in de keuken van de Leuf. 

20200310_Portret-Leuf-KLEIN.jpg

Franc Michielsen

Ik ben Franc Michielsen, Maître van Restaurant de Leuf.

Na mijn middelbare school koos ik voor de MBO 4 opleiding Horecaondernemer / manager. Al in het eerste jaar van mijn studie kwam ik terecht bij een toprestaurant: In de'n Dillegaard* in Nuth. Een andere stage volgde ik bij Da Vinci* in Maasbracht en na mijn opleiding ging ik aan de slag bij Au Coin des Bons Enfants in Maastricht (toen ook met een Michelinster bekroond). Het was via restaurant Silverster's in Sittard dat ik in 2010 voor het eerst bij Restaurant de Leuf belandde. In 2014 besloot ik de horeca te verlaten en iets compleet anders te gaan doen. Maar toen ik eind 2019 een telefoontje van Sandra kreeg begon het horecabloed toch weer sneller te stromen. Het blijft het mooiste dat er is. Bezig zijn met eten en drinken, gasten verwennen met mooie wijnspijscombinaties... Ongelooflijk blij ben ik, dat ik bij de Leuf weer mijn hobby mag uitoefenen!

Footer-robin-thijs-rood.png