news_header.jpg

Thuis genieten van De Leuf's favourites

Nu we u in ons restaurant moeten missen, zijn we blij u op een andere manier tóch wat positiviteit (en lekkers) te kunnen brengen. Onder het motto 'elkaar helpen is fijn in deze tijd' hebben De Leuf en wijnimporteur Anfors Imperial de handen ineen geslagen.

Michelle van de Bunt heeft een pakket van twaalf wijnen samengesteld- twee wit (elk vier flessen) en twee rood (elk twee flessen) -waarmee u thuis kunt genieten van enkele 'De Leuf's favourites'. Het is een selectie van wijnen die we graag schenken in ons restaurant en waar wij zelf, in deze bizarre tijden, ook erg van genieten. Van de omzet staat Anfors Imperial marge af aan De Leuf. Met een paar klikken bestelt u dit mooie pakket. Michelle vertelt u meer over de wijnselectie:

Het wijnpakket bestaat uit 4 zeer uiteenlopende stijlen. De wijnen en zijn dus toepasbaar bij veel verschillende gerechten en gelegenheden. Zo kunt u er thuis zelf een feestje van maken!Om te beginnen… Een riesling (Handwerkuit de Pfalz van wijnmaker Leiner. Het is een vrij droge riesling, maar heel fruitig. Een wijn die de duidelijke elegante geur en smaak vertoont van het Terroir, namelijk leisteen. Het is een ideale wijn voor deze tijd van het jaar, want hij combineert perfect met asperges.

De tweede wijn is de Verdejo, Carrasviñas Barrica uit de Rueda, Spanje. Met een houtrijping van zes maanden op Amerikaans en Frans hout is dit een totaal andere stijl. Kruidig en stevig, maar met exotische fruittonen en zuren die de wijn mooi in balans maken. Met zijn complexe geur en smaak is dit een wijn die fantastisch combineert met de Aziatische smaken van Robin. (Die u er nu even bij moet fantaseren)

De Spätburgunder van Stern uit de Pfalz is een typische pinot noir: fruitig en aromatisch. Doordat de wijn een klein beetje eiken heeft  gehad is hij wat aardser, mooi in frisheid. Een heerlijk wijntje om een beetje terug te koelen op deze fijne lente dagen ;)

Dan de 90 minuts uit Priorat: 80 % Garnacha, 20 % Cabernet Sauvignon. Deze vierde wijn is 12 maanden gerijpt op Frans eikenhout. Met smaken van donkerrijp fruit en met meer structuur en rijpe tannines. Deze wijn is de perfecte partner voor een gerecht met wat meer stevigheid, hoog op smaak.

Het pakket bestaat uit:
4x Riesling, Leiner, Pfalz
4x Verdejo, Carrasviñas Barrica, Rueda 
2x Spätburgunder, Stern, Pfalz
2x Garnacha/Cabernet Sauvignon, 90 Minuts, Priorat
 
U kunt het wijnpakket online bestellen voor € 167,90. De wijnen worden in heel Nederland gratis bezorgd op het moment dat u het schikt (ook avond- en weekendlevering). 
Zo heeft u een voorraadje om de komende weken goed verzorgd door te komen. Laten we hopen dat we u daarna weer persoonlijk mogen bijschenken!

Namens het hele team,
Hopelijk tot snel, zorg goed voor uzelf en... proost!

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg