news_header.jpg

Robin te zien in nieuwe seizoen van culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’

In het nieuwe seizoen van de culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’ worden acht jonge succesvolle chef-koks gevolgd in de keuken en daarbuiten. In de documentaireserie komen chef-koks uit heel Nederland aan bod, te weten: Arturo Dalhuisen (The White Room), Bobby Rust (Noble Kitchen), Dennis Huwaë (Daalder), Juliën van Loo (Parkheuvel), Roy Eijkelkamp (De Bokkedoorns) en Marleen & Jeroen Brouwer (De Loohoeve) en dus onze eigen Robin van de Bunt!

De serie laat zien wat voor impact het beroep van een chef-kok heeft op het privéleven en wat voor offers er gemaakt moeten worden.De druk voor chef-koks om te slagen is groot en de totale focus op het werk laat vaak weinig ruimte over voor relaties of het gezin. In De Nieuwe Garde komt dan ook niet alleen de passie voor het koken en de kookkunsten van de chef-koks aan bod, maar ligt vooral de focus op wat zij voor hun beroep moeten opgegeven en wat voor invloed het heeft op hun leven naast het werk. Valt het runnen van een restaurant te combineren met je privéleven? 

Het eerste seizoen van De Nieuwe Garde is te zien geweest bij KRO-NCRV op NPO3. ‘De Nieuwe Garde’ is het eerste culinaire programma van Videoland en is vanaf 23 november alleen te zien bij het VOD-platform. Er zijn zes afleveringen gemaakt en een kersteditie. Elke week wordt een nieuwe aflevering vrijgegeven.

Bekijk de trailer van De Nieuwe Garde.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg