news_header.jpg

Robin 'New Chef on the Block'

Met het initiatief New Chefs on the Block zetten Gault&Millau en Foodreporter, jonge talentvolle chefs in de spotlights. Voorafgaand aan de  GaultMillau presentatie op 2 december werd een nieuwe editie gepresenteerd, met Robin als één van de hoofdrolspelers. Na afloop mocht hij een onderscheiding in ontvangst nemen van zijn leermeester Jan Sobecki (Restaurant TRIBECA). 

Het project New Chefs on the Block is een serie mini-documentaires waarbij steeds drie jonge, veelbelovende chef's worden gevolgd en geportretteerd. Marco Davenhorst van Foodreporter:"Door deze video’s willen we talenten meer aandacht geven en willen we het koksvak in leven houden. We hopen hiermee anderen uit het vak ook te inspireren.” 

Het is de derde editie. Eerder stonden Thomas Kooijman (Bar Alt in Amsterdam), Rik van de Laar (6&24 in Den Haag), Rasmus Olander (Benz in Eindhoven), Alice Colombari (Alice Restaurant in Groningen), Alex Haupt (101 Gowrie in Amsterdam) en Marijn Van de Worp (Fizzy in Epe) al in de schijnwerpers. Begin 2020 worden de mini documentaires online gepubliceerd.

Bekijk een impressie van de première terug op Facebook.

 

Gault&Millau 2020

Ook het vervolg van de dag pakte voor De Leuf fantastisch uit met wederom een mooie recensie en een 17 punten waardering in de Gault&Millau 2020 gids: "Deze talentvolle jonge ondernemers kunnen gerust hun gang gaan de komende jaren. Wij komen graag terug om hun ontwikkelingen te volgen."

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg