news_header.jpg

Restaurant de Leuf @ Folie Culinaire

Folie Culinaire is vast onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens de aankomende editie (8-10 oktober) krijgt Gault&Millau een eigen bezoekerspaviljoen, waar Limburgse chefs gerechten koken met producten van exposanten en die combineren met mooie wijnen. Robin zal namens Restaurant de Leuf in het Gault&Millau Theater aan de slag gaan. 

 

"Het Gault&Millau Theater geeft Limburgse chefs een eigen podium én een culinaire uitdaging: zij gaan ter plaatse gerechten maken met producten van exposanten op de beurs en deze combineren met mooie passende wijnen, zoals dat voorheen gedaan werd in het Wijn&Spijs Theater. Gault&Millau, zelf  wereldwijd actief in 17 landen, publiceert sinds 2008 jaarlijks een culinaire restaurantgids over Nederland. Limburg heeft altijd een prominente rol gespeeld in de Nederlandse gids.  

Verschillende Limburgse chefs hebben hun deelname aan het Gault&Millau Theater al toegezegd. Servais Tielman van Cucina del Mondo uit Heerlen, Ralph Hermans van het Maastrichtse restaurant Rantree, Jeroen van Gansewinkel van Damianz uit Roermond en Robin van de Bunt van restaurant De Leuf uit Voerendaal staan als Limburgse toppers klaar om in oktober aan de slag te gaan." 

Lees meer op: https://www.derestaurantkrant.nl/gaultenmillau-theater-op-folie-culinaire-2018 

Op maandag 8 oktober om 15:00 is het Robin's beurt in het Wijn & Spijs theater.
Bezoek voor meer informatie de website https://www.bbbmaastricht.nl/folie-culinaire-event/gaultmillau-theater 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg