news_header.jpg

Impressie Folie Culinaire 2018

Op maandag 8 oktober ging de 64ste editie van BBB Maastricht van start. GaultMillau, bekend van de befaamde gastronomiegidsen, had een speciaal theater op Folie Culinaire, waar zes Limburgse chefs - waaronder Robin-  gerechten bereidden met producten van diverse exposanten. Wij hebben ontzettend genoten van de bruisende energie, passie en mooie producten. Gelukkig viel het menu, geïnspireerd op de reis die Robin en Thijs vorig jaar maakten, ook goed in de smaak.

We hebben wat reacties en beeldmateriaal verzameld voor wie het evenement heeft moeten missen en om nog even na te genieten!

 

Astrid Schreuders, Culinair schrijver bij AstridsTaste Communicatieadvies, 9 oktober om 22:40 · Maastricht 
"Gisteren zeer mooie wijn-spijslunch beleefd in het Gault&Millau Nederland Theater op Folie Culinaire/ BBB Maastricht. Robin Van de Bunt en het team van Restaurant De Leuf kookten 4 prachtige gerechten, waarbij steeds een wijn van Vojacek Wijnen en van Vinos QuiXote. Hoogstaande wijnen en geweldige gerechten, ik was zeer onder de indruk van de culinaire prestaties van Robin, Thijs Gerards en de rest van het keukenteam. De reis door Azië van Robin en Thijs heeft zijn vruchten afgeworpen met als resultaat spannende gerechten met een Aziatische touch en een mooie gelaagdheid van smaken. Tel daarbij op het fijne gastvrouwschap van Sandra Van de Bunt-Thijssen en Michelle Van de Bunt en we hadden een topmiddag!"

 

Godfried van der Lugt, Managing Director bij Gault&Millau Nederland, 8 oktober om 19:33 - Maastricht
"Tweede sessie @folieculinair bij het Gault&Millau Nederland kooktheater met Restaurant De Leuf. Robin Van de Bunt en Sandra Van de Bunt-Thijssen en hun team presenteerden heerlijke gerechten." 

 

Chapeau Magazine,  9 oktober om 14:00  
"In het zogenoemde Gault&Millau Theater op de Folie Culinaire, onderdeel van de BBB Maastricht, wordt op 8, 9 en 10 oktober de sterren van de hemel gekookt door niemand minder dan zes regionale (sterren)chefs. In deze 30 sec flits chef Robin van den Bunt van restaurant De Leuf."

Foto's: Luc Hommes, Godfriend van der Lugt en Astrid Schreuders

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg