news_header.jpg

Early Sunday Dinner @ Van der Valk Heerlen

Tijdens deze noodgedwongen sluitingsweken beseffen we meer dan ooit hoe groot de passie voor ons mooie vak is. We missen u. We missen onze gasten, het koken, de gezelligheid en de drukte in ons restaurant. Extra blij zijn we dan ook om u te kunnen melden dat we deze maand, in samenwerking met Van der Valk Hotel Heerlen, een bijzonder arrangement in petto hebben. 

Op zondag 15, 22 en 29 november 2020 is team De Leuf te gast in Heerlen om, tijdens een live-cooking event, een uitgebreid 'early dinner' te verzorgen. 

Het arrangement bestaat uit: 

•  Fromberger Rustique met amuses
•  Een 5-gangen menu
•  Bijpassend wijnarrangement
•  Tafelwater
•  Mokka met friandises
•  Overnachting in een comfort room

Het all-in arrangement kost € 199,00 p.p., exclusief ontbijt, toeristenbelasting en eventuele extra drankjes.

De ontvangst voor het diner is om 16.00 uur. Dit biedt u alle gelegenheid om voorafgaand een heerlijke wandeling te maken over het mooie Landgoed Terworm. 
 
Het arrangement is enkel beschikbaar op deze 3 zondagen in november (15, 22 en 29), met inachtneming van de actuele coronamaatregelen en met een maximum van 4 gasten per tafel. Per keer is er ruimte voor 30 gasten, dus wees er op tijd bij!
 
Reserveren kan via receptie@heerlen.valk.nl

We hopen u één dezer dagen in Heerlen te zien en eindelijk weer eens voor u te mogen koken. Laten we er samen een paar heerlijke zondagen van maken. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg