news_header.jpg

Crossing Borders @ JIM 2018

Crossing borders bij Jumping Indoor Maastricht 2018

Van 23 t/m 25 november 2018 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Tijdens de speciale Business avond op de vrijdag van Jumping Indoor Maastricht, slaat het 'vriendenteam' van Crossing Borders de handen ineen om een onvergetelijk Walking Dinner te verzorgen. 

"De organisatie van Jumping Indoor Maastricht organiseert voor het eerst een speciale Business avond en wel op de vrijdagavond,die zal doen denken aan de preview-avonden bij andere vooraanstaande evenementen in MECC Maastricht.

Een exclusief publiek, een hoogwaardig gastronomisch walking dinner, topentertainment en een unieke ambiance. Op deze vrijdagavond ontvangt JIM gasten uit het bedrijfsleven en het openbaar bestuur.

Na de informele openingsborrel (vanaf 18.00 uur) zijn de gasten van harte welkom in de gezamenlijke Skylounge. Hier wordt een walking dinner geserveerd met medewerking van gerenomeerde chef-koks van crossing borders (een samenwerkingsverband van 5 restaurants uit de regio: Café Sjiek, De Leuf, La Becasse, Sofa en Vivendum).

Het voordeel van deze setting is dat de gasten zich vrij kunnen bewegen en op deze manier aangenaam en optimaal kunnen netwerken. Ondertussen kan genoten worden van topsport: de Wereldbekerkwalificatie mennen waarin toppers uit de mensport met hun vierspan paarden op hoge snelheid een parcours moeten afleggen, een show en een internationale springrubriek, de VDL Groep Prijs. Tegen 23.00 uur begint een speciale after-party in het promodorp, waarbij DJ’s en artiesten, waaronder de bekende en populaire Ivo van der Bijl. Het hoogtepunt is een gastoptreden van de in België woonachtige Spaanse zangeres, Belle Perez." (Bron: www.jumpingindoormaastricht.com)

Klik hier voor meer informatie over de JIM Business Night 2018. 


Bezoek voor meer Informatie over Crossing Borders de website: www.restaurants-crossingborders.eu.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg