news_header.jpg

28 september: Four Hands Chef's Dinner @Wijnrestaurant op 't Land

Wijnrestaurant op 't land is een pop-up restaurant van Annaline en Patriek Doelen (Wijnrestaurant Mes Amis). Dit jaar strijkt het restaurant, voor de 2e editie, neer in Wijngaard St. Martinus op het perceel Langeberg in Voerendaal.

Op maandag 28 september zal Robin van de Bunt als gastchef de keuken induiken met Patriek Doelen om samen een zogenoemd ‘Four Hands Chef's Dinner’ te verzorgen.De insteek van deze avond is voor beide chefs gelijk. Robin en Patriek willen hun gasten kennis laten maken met de fantastische streek waar Wijnrestaurant op het Land zich bevindt.
 
Tijdens het Four-Hands Chef’s Dinner – dat plaatsvindt op 28 september - zetten de restaurants een spectaculair 5-gangen menu op tafel. De chefs maken samen een menu dat helemaal opgaat in de filosofie van Wijnrestaurant op het land met een vleugje van Patriek Doelen en een vleugje van Robin van de Bunt.

Reserveer nu een tafeltje via www.wijnrestaurantophetland.nl voor deze unieke en culinaire ervaring. Maximaal 200 gasten per avond.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuws, activiteiten en specials?
Volg de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

deleuf-bottom.jpg