Restaurant-De-Leuf-header-keuken.jpg

Nieuws & Pers

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, nieuws en specials?
Volg Restaurant de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Restaurant de Leuf @ Folie Culinaire

Folie Culinaire is vast onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens de aankomende editie (8-10 oktober) krijgt Gault&Millau een eigen...

lees meer →

23 t/m 26 augustus: Preuvenemint 2018

Vorig jaar namen we samen met onze culinaire vrienden van Crossing Borders en Sauter Wijnen deel aan het Preuvenemint. Een daverend succes dat zeker...

lees meer →

Vakantiesluiting 17 juli tot 7 augustus

Zoals gebruikelijk sluiten we tijdens de zomerperiode enkele weken onze deuren, om op te laden en nieuwe inspiratie op te doen.

lees meer →

Zondag 17 juni: Crossing Borders kookt SJIEK

Op zondag 17 juni as. strijkt het Crossing Borders gezelschap neer in Maastricht voor een nieuw evenement. De vijf deelnemende restaurants - Cafe...

lees meer →
gastenkamers-de leuf-ubachsberg

Onze gastenkamers zijn vernieuwd

Onze gastenkamers zijn volledig vernieuwd. Na de installatie van airconditioning vorig jaar zijn nu ook de kamers zelf grondig onder handen genomen.

lees meer →

Bijzondere kick-off van een veelbelovend jubileumjaar.

Zondag 14 januari was een bijzondere middag voor De Leuf; een moment van terugkijken en herinneringen ophalen én van vooruit kijken en vieren!

lees meer →

Vakantiesluiting 31 december t/m 8 januari

Van 31 december t/m 8 januari sluiten we onze deuren voor een korte vakantie. Mochten we u voor die tijd niet meer zien, dan willen we u bij deze...

lees meer →

De Leuf behoudt Michelinster

Hij is pas een paar maanden terug in Ubachsberg en slechts enkele weken echt aan de leiding in de keuken van de Leuf. In die korte tijd heeft Robin...

lees meer →

Crossing borders & Sauter Wijnen op het Preuvenemint

Dit jaar schuiven we, met onze collega's van Crossing Borders, aan bij de stand van Sauter Wijnen, om hun mooie wijnen van even zo smaakvolle spijzen...

lees meer →

Nieuwe vacatures Restaurant De Leuf

Restaurant de Leuf wordt bemand door een enthousiast jong en dynamisch team. Zowel in de keuken als in de bediening werkt men gepassioneerd om...

lees meer →

GaultMillau over De Leuf: "Onbetwistbare top"

De presentatie van de Gault&Millau op maandag 7 november bleek een extra feestelijke voor Restaurant de Leuf. Chef Bas van Kranen werd beloond met de...

lees meer →

Trotse winnaar van de Gouden Koksmuts 2015!

Afgelopen maandag heeft team de Leuf tijdens de Horecava de meest prestigieuze kookwedstrijd om 'de Gouden Koksmuts' in de wacht gesleept!

lees meer →

De Leuf heeft er een ster bij

We zijn overweldigd en bovenal dankbaar voor alle mooie en lieve berichten naar aanleiding van de sterrenpresentatie van Michelin gisteren. (Naar de...

lees meer →