Restaurant-De-Leuf-header-keuken.jpg

Nieuws & Pers

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, nieuws en specials?
Volg Restaurant de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Chapeau: "Jong team maakt de Leuf bruisend"

Onlangs ontvingen we Chapeau redacteur Jo Cortenraedt te gast. Hij schreef een prachtige recensie van zijn diner bij Restaurant de Leuf. "Het is...

lees meer →

Terugblik De Leuf @ Zest Mediterranean

Op woensdag 27 februari 2019 opende restaurant Zest Curaçao - gelegen aan het Jan Thiel beach in Willemstad! - haar deuren voor het team van De Leuf....

lees meer →

Terugblik Tribeca

Op zondag 27 januari was het team van restaurant De Leuf te gast bij Claudia en Jan Sobecki's restaurant Tribeca om samen, in het kader van 'At the...

lees meer →
Michelle Van de Bunt en Thijs Gerards prijswinnaars Jong talent t/m 25 jaar.

Michelle en Thijs prijswinnaars "Jong Limburgs horecatalent".

Het 1e Limburgs Culinair gala, georganiseerd doro Chapeau magazine, werd voor de Leuf een wel héél feestelijke avond: maar liefst twéé van onze...

lees meer →

Video Foodxperience over onze UNAGI PALING

FoodXperience is hét inspiratieplatform van HANOS. Onlangs hadden wij de makers op bezoek en zie hier het filmpje dat ze maakten over onze...

lees meer →

De Leuf goes Curaçao!

Op woensdag 27 februari opent restaurant Zest Curaçao- gelegen aan het Jan Thiel beach in Willemstad! - haar deuren voor het team van De Leuf.

lees meer →

Vernieuwd interieur

Hoewel we onze eindejaarssluiting natuurlijk hebben aangegrepen om even tot rust te komen en op te laden, hebben we niet alléén stilgezeten. Het...

lees meer →

GaultMillau en Michelin presentaties

Zodra het einde van het jaar nadert, neemt ook de restaurantgidsen-koorts toe. Vol spanning bezochten we afgelopen weken de presentaties van de...

lees meer →
Robin van de Bunt - De Leuf - Nieuwe Garde

Dagblad de Limburger: "De drang om steeds de beste te willen zijn"

Naar aanleiding van Robin's rol in de culinaire documentaire serie ‘De Nieuwe Garde’ van Videoland, ging journalist Ray Simoen in gesprek met Robin....

lees meer →

Robin te zien in nieuwe seizoen van culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’

In de culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’ worden acht jonge succesvolle chef-koks gevolgd in de keuken en daarbuiten. De serie laat zien wat...

lees meer →
Crossing borders bij Jumping Indoor Maastricht 2018

Crossing Borders @ JIM 2018

Van 23 t/m 25 november 2018 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Tijdens de speciale Business avond op de...

lees meer →

Impressie Folie Culinaire 2018

Op maandag 8 oktober ging de 64ste editie van BBB Maastricht van start. GaultMillau, bekend van de befaamde gastronomiegidsen, had een speciaal...

lees meer →

Restaurant de Leuf @ Folie Culinaire

Folie Culinaire is vast onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens de aankomende editie (8-10 oktober) krijgt Gault&Millau een eigen...

lees meer →

23 t/m 26 augustus: Preuvenemint 2018

Vorig jaar namen we samen met onze culinaire vrienden van Crossing Borders en Sauter Wijnen deel aan het Preuvenemint. Een daverend succes dat zeker...

lees meer →

Vakantiesluiting 17 juli tot 7 augustus

Zoals gebruikelijk sluiten we tijdens de zomerperiode enkele weken onze deuren, om op te laden en nieuwe inspiratie op te doen.

lees meer →

Zondag 17 juni: Crossing Borders kookt SJIEK

Op zondag 17 juni as. strijkt het Crossing Borders gezelschap neer in Maastricht voor een nieuw evenement. De vijf deelnemende restaurants - Cafe...

lees meer →
gastenkamers-de leuf-ubachsberg

Onze gastenkamers zijn vernieuwd

Onze gastenkamers zijn volledig vernieuwd. Na de installatie van airconditioning vorig jaar zijn nu ook de kamers zelf grondig onder handen genomen.

lees meer →

Bijzondere kick-off van een veelbelovend jubileumjaar.

Zondag 14 januari was een bijzondere middag voor De Leuf; een moment van terugkijken en herinneringen ophalen én van vooruit kijken en vieren!

lees meer →

Vakantiesluiting 31 december t/m 8 januari

Van 31 december t/m 8 januari sluiten we onze deuren voor een korte vakantie. Mochten we u voor die tijd niet meer zien, dan willen we u bij deze...

lees meer →

De Leuf behoudt Michelinster

Hij is pas een paar maanden terug in Ubachsberg en slechts enkele weken echt aan de leiding in de keuken van de Leuf. In die korte tijd heeft Robin...

lees meer →

Crossing borders & Sauter Wijnen op het Preuvenemint

Dit jaar schuiven we, met onze collega's van Crossing Borders, aan bij de stand van Sauter Wijnen, om hun mooie wijnen van even zo smaakvolle spijzen...

lees meer →

Nieuwe vacatures Restaurant De Leuf

Restaurant de Leuf wordt bemand door een enthousiast jong en dynamisch team. Zowel in de keuken als in de bediening werkt men gepassioneerd om...

lees meer →

GaultMillau over De Leuf: "Onbetwistbare top"

De presentatie van de Gault&Millau op maandag 7 november bleek een extra feestelijke voor Restaurant de Leuf. Chef Bas van Kranen werd beloond met de...

lees meer →

Trotse winnaar van de Gouden Koksmuts 2015!

Afgelopen maandag heeft team de Leuf tijdens de Horecava de meest prestigieuze kookwedstrijd om 'de Gouden Koksmuts' in de wacht gesleept!

lees meer →

De Leuf heeft er een ster bij

We zijn overweldigd en bovenal dankbaar voor alle mooie en lieve berichten naar aanleiding van de sterrenpresentatie van Michelin gisteren. (Naar de...

lees meer →