Nieuws & Pers
Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, nieuws en specials?
Volg Restaurant de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, nieuws en specials?
Volg Restaurant de Leuf op Facebook of schrijf u in voor onze nieuwsbrief.
Let op! I.v.m. afrondende wegwerkzaamheden geldt van maandag 9 mei t/m vrijdag 10 juni voor bezoekers vanuit de richting Heerlen een omleidingsroute. ...
Het was een bijzondere middag in Tivoli Vreedenburg, afgelopen maandag 14 maart. Niet alleen werd ons restaurant beloond met 17/20 punten. Tijdens de...
Let op! Voor bezoekers vanuit de richting Heerlen geldt i.v.m. werkzaamheden van 20 september tot eind december een omleidingsroute.
De Limburger publiceerde afgelopen weekend een mooi interview met onze chef Robin.
Op vier zondagen, 4 & 11 juli en 15 & 29 augustus, openen we bij uitzondering ons restaurant om u te ontvangen voor een uitgebreide zondagslunch
Deze week is bekend geworden dat vanaf 5 juni ons restaurant weer voor u mogen openen.
Vanaf zaterdag 23 januari heeft u ook de mogelijkheid om onze Streetfoodbox op zaterdagen, tussen 17.00 en 18.00 uur op te halen in Maastricht of...
Op Oudejaarsavond kunt u thuis genieten van onze Streetfoodbox én een supplement "Borrel Assortiment" voor twee personen.
Op zondag 15, 22 en 29 november 2020 is team De Leuf te gast in Heerlen om, tijdens een live-cooking event, een uitgebreid 'early dinner' te...
In navolging van eerdere geslaagde edities, hebben we i.s.m. Anfors Imperial weer een tweetal wijnpakketten samengesteld.
Wijnrestaurant op 't land is een pop-up restaurant van Annaline en Patriek Doelen (Wijnrestaurant Mes Amis). Dit jaar strijkt het restaurant, voor de...
In navolging van het zeer goed ontvangen wijnpakket, dat Michelle in samenwerking met Anfors Imperial voor u samenstelde, komen we nu met een tweede,...
Nu we u in ons restaurant moeten missen, zijn we blij u op een andere manier tóch wat positiviteit (en lekkers) te kunnen brengen...
Met Robin van de Bunt en zijn rechterhand Thijs Gerards aan het roer, maakte de keuken van De Leuf een bijzondere transformatie door. Vele invloeden...
Met het initiatief New Chefs on the Block zetten Gault&Millau en Foodreporter, jonge talentvolle chefs in de spotlights. Op 2 december werd een nieuwe...
Op maandag 4 november waren we te gast bij Noble Kitchen voor de Alliance Supernovea WinterBBQ. Wat een feestje om met onze culinaire...
Na de succesvolle eerste editie organiseert Jumping Indoor Maastricht op vrijdag 8 november wederom een speciale Business Night. Met veel plezier...
Onlangs ontvingen we Chapeau redacteur Jo Cortenraedt te gast. Hij schreef een prachtige recensie van zijn diner bij Restaurant de Leuf. "Het is...
Op woensdag 27 februari 2019 opende restaurant Zest Curaçao - gelegen aan het Jan Thiel beach in Willemstad! - haar deuren voor het team van De Leuf....
Op zondag 27 januari was het team van restaurant De Leuf te gast bij Claudia en Jan Sobecki's restaurant Tribeca om samen, in het kader van 'At the...
Het 1e Limburgs Culinair gala, georganiseerd doro Chapeau magazine, werd voor de Leuf een wel héél feestelijke avond: maar liefst twéé van onze...
FoodXperience is hét inspiratieplatform van HANOS. Onlangs hadden wij de makers op bezoek en zie hier het filmpje dat ze maakten over onze...
Op woensdag 27 februari opent restaurant Zest Curaçao- gelegen aan het Jan Thiel beach in Willemstad! - haar deuren voor het team van De Leuf.
Hoewel we onze eindejaarssluiting natuurlijk hebben aangegrepen om even tot rust te komen en op te laden, hebben we niet alléén stilgezeten. Het...
Zodra het einde van het jaar nadert, neemt ook de restaurantgidsen-koorts toe. Vol spanning bezochten we afgelopen weken de presentaties van de...
Naar aanleiding van Robin's rol in de culinaire documentaire serie ‘De Nieuwe Garde’ van Videoland, ging journalist Ray Simoen in gesprek met Robin....
In de culinaire documentaireserie ‘De Nieuwe Garde’ worden acht jonge succesvolle chef-koks gevolgd in de keuken en daarbuiten. De serie laat zien wat...
Van 23 t/m 25 november 2018 staat het MECC in Maastricht weer helemaal in het teken van de paardensport. Tijdens de speciale Business avond op de...
Op maandag 8 oktober ging de 64ste editie van BBB Maastricht van start. GaultMillau, bekend van de befaamde gastronomiegidsen, had een speciaal...
Folie Culinaire is vast onderdeel van horecavakbeurs BBB Maastricht. Tijdens de aankomende editie (8-10 oktober) krijgt Gault&Millau een eigen...
Vorig jaar namen we samen met onze culinaire vrienden van Crossing Borders en Sauter Wijnen deel aan het Preuvenemint. Een daverend succes dat zeker...
Zoals gebruikelijk sluiten we tijdens de zomerperiode enkele weken onze deuren, om op te laden en nieuwe inspiratie op te doen.
Op zondag 17 juni as. strijkt het Crossing Borders gezelschap neer in Maastricht voor een nieuw evenement. De vijf deelnemende restaurants - Cafe...
Onze gastenkamers zijn volledig vernieuwd. Na de installatie van airconditioning vorig jaar zijn nu ook de kamers zelf grondig onder handen genomen.
Zondag 14 januari was een bijzondere middag voor De Leuf; een moment van terugkijken en herinneringen ophalen én van vooruit kijken en vieren!
Van 31 december t/m 8 januari sluiten we onze deuren voor een korte vakantie. Mochten we u voor die tijd niet meer zien, dan willen we u bij deze...
Hij is pas een paar maanden terug in Ubachsberg en slechts enkele weken echt aan de leiding in de keuken van de Leuf. In die korte tijd heeft Robin...
Dit jaar schuiven we, met onze collega's van Crossing Borders, aan bij de stand van Sauter Wijnen, om hun mooie wijnen van even zo smaakvolle spijzen...
Restaurant de Leuf wordt bemand door een enthousiast jong en dynamisch team. Zowel in de keuken als in de bediening werkt men gepassioneerd om...
De presentatie van de Gault&Millau op maandag 7 november bleek een extra feestelijke voor Restaurant de Leuf. Chef Bas van Kranen werd beloond met de...
Afgelopen maandag heeft team de Leuf tijdens de Horecava de meest prestigieuze kookwedstrijd om 'de Gouden Koksmuts' in de wacht gesleept!
We zijn overweldigd en bovenal dankbaar voor alle mooie en lieve berichten naar aanleiding van de sterrenpresentatie van Michelin gisteren. (Naar de...