Robin meets Bas Special

Nog even genieten van gebundelde krachten!


In september is Robin (van de Bunt), na een half jaar van rondreizen en ervaringen opdoen, teruggekeerd naar De Leuf. De komende tijd neemt hij het stokje over van Bas van Kranen, die in januari zijn entree maakt in het Amsterdamse, als Executive Chef van restaurant Bordéau.. De komende maanden nog bieden we u de gelegenheid te genieten van een unieke combinatie van signatures van deze twee gepassioneerde chef's, in onze special "Robin meets Bas". Hoe beter een periode af te sluiten én een nieuwe in te luiden, dan door samen te koken...!

Robin van de Bunt en Bas van Kranen

 

De special bestaat uit een aperitief, een 4-gangenmenu bestaande uit een combinatie van gerechten van Bas en gerechten van Robin, bijpassende wijnen, Bru mineraalwater, Mokka & Sweets voor €99 p.p.

De aanbieding is geldig op dinsdag t/m vrijdag in de maanden oktober & november o.v.v. "Robin meets Bas"

Overnachten?

Na het eten niet naar huis? Breidt de special uit met een overnachting in één van onze gastenkamers, bijvoorbeeld met onze Alliance aanbieding die nog tot het eind 2017 loopt.

Prijzen (voor 2 personen inclusief ontbijt) bedragen: 
Dinsdag t/m donderdag: € 100,- (Alliance midweek aanbieding.)
Vrijdag € 130,- 

Volg ons:  Volg Restaurant de Leuf op FacebookVolg Restaurant de Leuf op Instagramicon- Volg Restaurant de Leuf op LinkedInicon-Vind Restaurant de Leuf op Google+icon-Voilg Restaurant de Leuf op youtube

Reserveer online of telefonisch via: 045 575 0226 Restaurant de Leuf- Alliance Gastronomique   Restaurant de Leuf- Chaine des Rotisseurs