9 november: Wine & Dine €99,- all-in

Op donderdag 9 november a.s. organiseren we samen met Goessens weer een fantastische Wine & Dine. Tijdens dit culinair concept kunt u op één avond kennis maken met de hoogstaande wijnen van Fattoria Le Pupille en tegelijkertijd genieten van een heerlijk 4-gangen diner.

 

Deze editie staat geheel in het teken van een nieuwe Italiaanse parel uit het Goessens assortiment: Fattoria Le Pupille.

Fattoria Le Pupille is een echte pionier in Maremma en wordt onlosmakelijk gekoppeld aan de productie van rode wijnen. Sangiovese, de druif die wordt beschouwd als de koning van dit domein, neemt 70% van de wijngaarden in en is de ziel van hun bekende Morellino wijnen. In 1987 lanceerden ze hun eerste Saffredi, de wijn die deze regio op de kaart heeft gezet omwille van zijn uitmuntendheid, niet alleen in Toscane, maar ook ver daar buiten.

Gastvrouw Sandra en haar team streven naar de ultieme culinaire perfectie en staan voor u klaar om de hartelijke gastvrijheid, die u bij De Leuf gewend bent, te laten beleven. Chefs Bas van Kranen en Robin van de Bunt serveren u een heerlijk 4-gangen diner dat uitstekend samengaat met de wijnen van Le Pupille.

Met vriendelijke groeten, Goessens Professionals in Wine & Fattoria Le Pupille & Restaurant de Leuf 

PROGRAMMA:

  • 19.00 Ontvangst met aperitief
  • 19.15 4 gangen-diner met aangepaste wijnen en water
  • 22.00 koffie/thee

Kosten voor deze avond bedragen € 99 per persoon (All-In).

Het belooft een fantastische culinaire beleving te worden in een exclusieve, sfeervolle setting. Wees er snel bij, want er is maar een beperkt aantal couverts beschikbaar voor deze avond. Reserveer per e-mail (receptie@deleuf.nl) of telefonisch via 045 575 0226.

 

Volg ons:  Volg Restaurant de Leuf op FacebookVolg Restaurant de Leuf op Instagramicon- Volg Restaurant de Leuf op LinkedInicon-Vind Restaurant de Leuf op Google+icon-Voilg Restaurant de Leuf op youtube

Reserveer online of telefonisch via: 045 575 0226 Restaurant de Leuf- Alliance Gastronomique   Restaurant de Leuf- Chaine des Rotisseurs