Reis naar de Sterren

Reis naar de sterren, 
164 sterren gevangen in één boek,
een must voor iedere gastronoom.

Samen met wijlen mijn man Paul heb ik een boek geschreven met als titel 'Reis naar de Sterren'.

image- Boek reis naar de sterrenHet betreft 54 verslagen van lunch- en dinerbezoeken die we in 14 maanden hebben afgelegd aan alle 54 Europese chefs met drie Michelinsterren. Ieder verslag wordt geïllustreerd met een inspirerend en spraakmakend portret over de chef, ondersteund door diverse foto's die we daar maakten. Bij elk verhaal heeft Paul een toepasselijk gerecht gecreëerd, waarbij hij zich heeft laten leiden door de culinaire inspiratie van desbetreffend bezoek.

Een uniek werk, niet alleen bestemd voor de gedreven werkers in de gastronomie, maar zeker ook voor hun gasten.

Sandra van de Bunt

 

We hebben voor u een toegift verzorgd over 4 Europese collega's met 3 sterren. 
Klik hier voor de volledige verslagen van het vervolg op onze reis door het heelal!

 

 

Bestel uw exemplaar van Reis naar de Sterren

 

Middels dit formulier kunt u exemplaren van het boek Reis naar de Sterren bestellen. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling verstuurd. De factuur ontvangt u tezamen met uw bestelling. Na verzending van dit formulier ontvangt u een bevestigings e-mail van uw bestelling.

Het te betalen bedrag kan worden overgemaakt op rekeningnummer:  IBAN NL 70ABNA0501775935 - BIC ABNANL2A op naam van ACM van de Bunt-Thijsen, onder vermelding van ‘Bestelling Reis naar de Sterren’.

 

à €59,90 per stuk ex. verzendkosten*
* Voor 1 of 2 exemplaren bedragen de bijkomende verpakkings- en verzendkosten €9,-. Bij bestelling van meer dan 2 exemplaren nemen wij contact met u op over de kosten.

Volg ons:  Volg Restaurant de Leuf op FacebookVolg Restaurant de Leuf op Instagramicon- Volg Restaurant de Leuf op LinkedInicon-Vind Restaurant de Leuf op Google+icon-Voilg Restaurant de Leuf op youtube

Reserveer online of telefonisch via: 045 575 0226 Restaurant de Leuf- Alliance Gastronomique   Restaurant de Leuf- Chaine des Rotisseurs