Jong & dynamisch team

Restaurant de Leuf - Sandra van de BuntIk ben Sandra van de Bunt: Eigenaresse/Gastvrouw

25 jaar lang heb ik, samen met Paul, De Leuf uitgebouwd tot wat het nu is: een prachtzaak die meedraait in de culinaire top van Nederland. 

Ik ben er trots op dat ik dit prachtige erfgoed zonder Paul, maar mét onze kinderen en mijn geweldige team, op de rails houd. Gasten verwennen en zien genieten maakt me gelukkig en geeft me veel voldoening. Iedere dag weer is het een uitdaging om mijn taken als gastvrouw en als onderneemster aan te gaan. Een mooie levensinvulling die me prima bevalt!

Team restaurant de Leuf- Robin van de Bunt

Ik ben Robin van de Bunt, zoon van Sandra en Paul van de Bunt en chef van Restaurant de Leuf

Na het overlijden van mijn vader, ben ik teruggekeerd naar huis om samen met het team van De Leuf zijn levenswerk voort te zetten. Ik ben trots op hoe we in die periode met heel team De Leuf het gedachtegoed, de onmiskenbare energie en natuurlijk de passie en hoogstaande kwaliteit van mijn vader vast hebben weten te houden. Gretig naar meer en nieuwe kennis, ervaring en vaardigheden heb ik vervolgens ‘het nest’ weer verlaten om me bij Bord’eau** en Tribeca** verder te ontwikkelen. Na een inspirerende en leerzame reis door Azië en Australië met jeugdvriend en collega Thijs Gerards (Lees meer), ben ik sinds september 2017 terug in de keuken van de Leuf. 

Team de Leuf Bas Rietrae

Mijn naam is Bas Rietrae, geboren in Kerkrade en ben 36 Jaar. 

Ik ben op 1 september 2001, in mijn examenjaar van de Middelbare Horeca School, begonnen in Restaurant De Leuf. Na dat jaar ben ik begonnen als 1e medewerker bediening.Vanaf dag 1 ben ik al gefascineerd door wijnen en met name wijn/spijs combinaties. Hier ben ik me dan ook in gaan specialiseren. Ik werk nu al 16 jaar met veel passie als sommelier en hoop dit nog geruime tijd te mogen doen.

Namens de bedieningsbrigade heten wij u van harte welkom in een gezellige en niet te stijve ambiance.

 

 

Team restaurant de Leuf Michelle van de Bunt

Ik ben Michelle van de Bunt, dochter van Sandra en Paul van de Bunt.

Ik werk al vanaf mijn 14de mee in de zaak, elk weekend. Vorig jaar heb ik mijn diploma gehaald van hotelschool Hasselt. Sindsdien werk ik steeds meer mee in de zaak en ontwikkel ik mezelf op verschillende vlakken. Zoals... talen, wijnen, cocktails, koffie.

Ik vind het heerlijk om ervoor te zorgen dat gasten een mooie tijd hebben met eten, drinken, ambiance & persoonlijke bediening.

Dat is echt mijn passie!

Team restaurant de Leuf Thijs Gerards

Mijn naam is Thijs Gerards, Souschef bij Restaurant De Leuf.

Van kinds af aan kom ik bij De Leuf over de vloer. Ik werd er -net als Robin- al jong door Paul 'aangestoken' met de liefde voor het vak en deed de belofte dat wanneer Robin het stokje over zou nemen bij De Leuf, ik mét hem het avontuur aan zou gaan. Het overlijden van Paul heeft onze plannen in een stroomversnelling doen belanden. Met enkele leerzame jaren onder Paul's hoede op zak, heb ik me verder kunnen ontwikkelen bij Restaurant Beluga** in Maastricht, La Source** in Lanaken en Het Gebaar* in Antwerpen. Tijdens een vier maanden durende reis door Azië en Australië, die ik in 2017 met Robin maakte, hebben we ongelooflijk veel geleerd en veel inspiratie opgedaan voor ons níeuwe avontuur in Ubachsberg. Graag heet ik u namens ons hele team van harte welkom!

Team restaurant de Leuf Stem Rompen

Ik ben Sten Rompen, Geboren in Ransdaal en ik ben 22 jaar.

In 2010 ben ik begonnen aan de opleiding Manager Ondernemer Horeca, in dat zelfde jaar deed ik voor het eerst mijn intrede bij De Leuf.
Als stagiaire in de bediening heb ik de eerste kneepjes van het vak mogen leren van Sandra en Bas. Onze samenwerking beviel zo goed, dat er nog meerdere stageperiodes volgden.
In de laatste jaren van mijn opleiding heb ik mij meer gericht op de hotelwereld.
Na een afwezigheid van 4 jaar ben ik weer terug op het oude nest als 1e medewerker bediening.

Onder de vleugels van Sandra, Bas en de rest van dit geweldig team hoop ik mij verder te ontwikkelen tot een onmisbare kracht in de bediening.

Volg ons:  Volg Restaurant de Leuf op FacebookVolg Restaurant de Leuf op Instagramicon- Volg Restaurant de Leuf op LinkedInicon-Vind Restaurant de Leuf op Google+icon-Voilg Restaurant de Leuf op youtube

Reserveer online of telefonisch via: 045 575 0226 Restaurant de Leuf- Alliance Gastronomique   Restaurant de Leuf- Chaine des Rotisseurs