Onze arrangementen

Wij hebben een aantal bijzondere arrangementen voor u samengesteld...

50 jaar Alliance = Overnachten voor 50,- p.p.

Dit jaar bestaat de Alliance Gastronomique 50 jaar. Het is daarmee het langst bestaande culinaire samenwerkingsverband in Europa.

Om dit bijzondere jubileum te vieren, bieden alle leden een speciale aanbieding aan die het gehele jubileumjaar geldt. Bij Restaurant de Leuf heeft u heel 2017 de mogelijkheid om op dinsdag, woensdag of donderdag aansluitend aan uw diner bij De Leuf te genieten van een overnachting in één van onze gastenkamers, inclusief ontbijt voor 50,- per persoon*.

*Voor deze aanbieding geldt een eenpersoonstoeslag van €25,- 

 

Reserveer deze aanbieding

 

 

Twee daags Arrangement “SENSATIE” 180 * p.p.

Ontvangst met ons Zeven gangen menu “SENSATIE” en een overnachting in een van onze boerengastenkamers inclusief ons uitgebreide, aan tafel geserveerde, ontbijt.

* Dit arrangement kunt u reserveren met als aankomstdag dinsdag tot en met zaterdag.Toeslag eenpersoonskamer €47,50

Reserveer dit arrangement

 

 

Twee daags Arrangement “INSPIRATIE”, 150 * p.p.

Ontvangst met ons vijfgangen menu “INSPIRATIE”, overnachting in een van onze boerengastenkamers inclusief ons uitgebreide, aan tafel geserveerde, ontbijt. 

* Het arrangement INSPIRATIE kunt u reserveren met als aankomstdag dinsdag tot en met zaterdag.Toeslag eenpersoonskamer €47,50

Reserveer dit arrangement

 

 

Arrangement Royal Prestige 330 p.p. *

  • Aankomst 1e dag in de namiddag. ´s Avonds ons vijfgangen menu “INSPIRATIE” daarna overnachting in een van onze boerengastenkamers voorzien van bad, douche en toilet, T.V.
  • 2e dag uitgebreid, aan tafel geserveerd, ontbijt, 's avonds ons gastronomisch zevengangen menu “SENSATIE”, overnachting,
  • 3e dag uitgebreid, aan tafel geserveerd, ontbijt.

* Dit arrangement kunt u reserveren met als aankomstdag dinsdag tot en met vrijdag.Toeslag eenpersoonskamer €95,-

Reserveer dit arrangement

 

 

Overnachten bij Restaurant de Leuf

Na een heerlijke avond tafelen niet naar huis? Het kan! Wij beschikken over enkele prachtige, authentieke gastenkamers, welke als aanvulling op uw diner bij de Leuf te reserveren zijn. Voor die speciale avond, die feestelijke gelegenheid, of dat heerlijke weekendje ontspannen...

Onze sfeervolle gastenkamers zijn de enige plekken waar we de tijd wél graag laten stil staan, maar ook dáár stralen de sterren 's nachts!

Een losse overnachting (los van bovenstaande arrangementen, maar te boeken in combinatie met één van onze menu's) in één van gastenkamers kost €95,- per nacht. Een uitgebreid, aan tafel geserveerd, ontbijt bedraagt €17,50,- per persoon. 

Reserveer een kamer

 

 

"Bed & Sterren" i.s.m. Dalauro Bed & Breakfast

Dit arrangement is beschikbaar vanaf €210,- per persoon en is inclusief:

  • Een kopje koffie of thee met zelfgemaakte lekkernij bij aankomst
  • Twee overnachtingen, inclusief een uitgebreid geserveerd ontbijt
  • Een verzorgde 3-gangen maaltijd aan de table d’hôte
  • Het (minstens) 5-gangen Prestige menu in De Leuf*
  • U wordt met onze Shuttle service gehaald en gebracht voor het diner
  • Vrij gebruik van de (infrarood)sauna en het solarium

Dalauro Bed & Breakfast  Eyserheide 27, 6287 NB Eys,  Zuid-Limburg, T: 043 3637027,  I: www.dalauro.nl

Naar arrangement

 

 

Arrangement l'Etoile i.s.m. Kasteel Terworm

Een onvergetelijk weekend met een combinatie van een uitgebreid diner in de Leuf, overnachten in één van Limburgs mooiste accommodaties en dat alles in het centrum van het prachtige heuvelland?

Het nabijgelegen kasteel Terworm biedt een 3-daags arrangement (beschikbaar vanaf €305,- per persoon) waarbij u een avond te gast bent in De Leuf voor een gastronomisch 5-gangendiner inclusief bubbels en mondvermaakjes. U wordt met onze Shuttle service gehaald en gebracht voor het diner. 

Kasteel Terworm Terworm 5, 6411 RV, Heerlen, Zuid-Limburg,   +31 (0)45 - 400 11 11,  info@terworm.valk.nl,  www.terworm.nl

Naar arrangement

 

 

 

Tweedaagse arrangementen i.s.m. Hotel Heerlen

Op slechts 10 autominuten bij ons vandaan, centraal gelegen in Zuid-Limburg, ligt het 4-sterren Van der Valk Hotel Heerlen.

Als onze gastenkamers reeds gereserveerd zijn, bieden wij u een luxueus alternatief in het Hotel Heerlen slechts 10 autominuten van De Leuf. De prijzen van het arrangement en van de kamers zijn gelijk en onze Shuttleservice, waarmee we u ophalen en weer terug brengen, is uiteraard voor onze rekening. 

Hotel Heerlen Terworm 10, 6411 RV  Heerlen, T: +31 (0)45 571 94 50, www.hotelheerlen.nl

 

 

Gastronomisch arrangement i.s.m. Kasteel Wittem

In het hart van het Zuid-Limburgse Heuvelland ligt het authentieke Kasteel Wittem, omgeven door een prachtig kasteelpark. In samenwerking met Kasteel Wittem bieden wij een bijzonder arrangement aan:

Met een glas Champagne wordt u ontvangen bij Kasteel Wittem voordat u naar uw luxe kasteelkamer wordt begeleid. In overleg wordt u, als u zover bent, wordt u naar Restaurant De Leuf gebracht waar gastvrouw Sandra van de Bunt u ontvangt. Daarna gaat u genieten van een uitgelezen 5-gangen verrassingsmenu. Na het avondeten wordt u door de Shuttleservice naar Kasteel Wittem terug gebracht waar u een ontspannen nachtrust mag ervaren in uw luxe kasteelkamer.

Beschikbaar vanaf €300,- p.p.

Kasteel Wittem Wittemer Allee 3, 6286 AA Wittem, +31 (0)43 450 1208 ,  info@kasteelwittem.nlwww.kasteelwittem.nl

 

 

 

Overnachten op loopafstand: Zonneberg vakantiewoningen

Op slechts enkele minuten lopen vanaf Restaurant De leuf vindt u vakantieappartment Zonneberg, een 4-persoons vakantiewoning op de 1e verdieping van een schittend gelegen carréboerderij. 

Het ruime, luxe appartement  is via een eigen voordeur bereikbaar met een vaste trap. Zowel de woonruimtes als de slaapkamers bieden prachtige vergezichten: op de koeien, de kalksteenovens, reeën, bossen en wonderschone landschappen.

Zonneberg vakantiewoningen  Daelsweg 12, 6367 JT Voerendaal, T: +31 (0)6-23400585, www.zonneberg-vakantiewoningen.nl

 

 

Volg ons:  Volg Restaurant de Leuf op FacebookVolg Restaurant de Leuf op Instagramicon- Volg Restaurant de Leuf op LinkedInicon-Vind Restaurant de Leuf op Google+icon-Voilg Restaurant de Leuf op youtube

Reserveer online of telefonisch via: 045 575 0226 Restaurant de Leuf- Alliance Gastronomique   Restaurant de Leuf- Chaine des Rotisseurs