Welkom bij Restaurant de Leuf

Restaurant de Leuf staat voor: Streven naar de ultieme culinaire perfectie in de inspirerende omgeving van het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Graag nodig ik u uit in onze warme ambiance waar we u in een ongedwongen sfeer laten genieten van onze gastvrijheid en creaties.

Robin van de Bunt, staat met souschef en rechterhand Thijs Gerards garant voor het culinaire genieten. Bas Rietrae, al sinds 2001 het vaste gezicht in het restaurant, Sten Rompen en Michelle van de Bunt staan klaar om u de hartelijke gastvrijheid, die u bij De Leuf gewend bent, te laten beleven.

Namens het hele team van de Leuf heet ik u van harte welkom in Ubachsberg. We hopen u snel te mogen verwelkomen in Restaurant de Leuf!

Sandra van de Bunt 

Ontdek onze zakelijke en groepsarrangementen

Meer informatie

 

Verras uw relatie met onze geschenkenbon!

Lees meer

 


Altijd op de hoogte van onze acties en arrangementen!

 

Nieuwsbrief aanmelding

Een kijkje in de keuken!

een kijkje in de keuken bij de leuf image

Volg ons:  Volg Restaurant de Leuf op FacebookVolg Restaurant de Leuf op Instagramicon- Volg Restaurant de Leuf op LinkedInicon-Vind Restaurant de Leuf op Google+icon-Voilg Restaurant de Leuf op youtube

Reserveer online of telefonisch via: 045 575 0226 Restaurant de Leuf- Alliance Gastronomique   Restaurant de Leuf- Chaine des Rotisseurs